Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
INSPIRATION

HITTA ZOÉGAS SERVERINGAR I SOMMARSVERIGE

Till sommarens alla kaffestunder har vi valt ut ett gäng smultronställen runt om i Sverige med den gemensamma nämnaren att du kan njuta av smakfulla koppar Zoégas. Från pittoreska caféer till mysiga hotell och restauranger - alla fantastiska utflyktsmål väl värda en omväg. Så oavsett om du är ute på vägarna i detta nu, eller letar efter nya platser att utforska under sommaren, har vi samlat de bästa ställena för dig för den perfekta kaffeupplevelsen med Zoégas.Utforska hela listan här nedanför, eller filtrera utifrån den del av Sverige du befinner dig i.

Hitta zoégas serveringar

Götaland

BISTRO SKEPPSGOSSEN

På populära Marinmuseum i Karlskrona hittar vi Bistro skeppsgossen, en populär restaurang i direkt anslutning till besöksmålet i en härlig marin miljö. Bistro Skeppgossen serverar sin mycket populära lunchbuffe där många väljer populära raggmunkar och hemlagade kroppkakor, de har också cafe och egen glasstillverkning. 

Måndag - Stängt
Tisdag - Fredag - 11:00 - 15:00
Lördag - Söndag - 11:00 - 15:00
LÄS MER HITTA HIT
Bastionsgatan, 371 32 Karlskrona
Kroppkakor

BISTRO UTKIKEN

På högsta nivå och med utsikt över hela Trossö, en del av alla de öarna som Karlskrona är uppbyggd finns vi Bistro Utkiken som serverar generösa luncher med stor salladsbuffe. På bistro utkiken finner ni också cafe och glass under övriga tider, passa på att njuta av kaffe och godsaker på deras soliga terass.

Måndag - Fredag - 10:00 - 15:00
Lördag - 11:30 - 14:00
LÄS MER HITTA HIT!
Kärleksstigen 7, Karlskrona
Glass i bägare

CAFÉ 1886

Zoégas kaffebutik har funnits på Drottninggatan 30 i Helsingborg sedan mer än 100 år. Välkommen till Zoégas goda kaffe och lokalproducerade specialiteter i ett kulturhistorisk kaffebutik! Kom in på en kopp Skånerost, Mollbergs blandning eller andra av Zoegas kaffesorter. Här säljer vi även de unika kaffesorterna Kärnan, Fredriksdal som endast finns att köpa på denna historiska plats!

Måndag - Söndag - 09:00 - 18:00
LÄS MER HITTA HIT!
Drottninggatan 30, 252 21 Helsingborg
Café 1886

ERIKSBERG VILT OCH NATUR

Välkommen till Skandinaviens största safaripark, Eriksberg. Här möter du det vilda livet på djurens villkor i ett naturområde på 925 hektar. Eriksbergs hotell har utsetts till ett av Sveriges bästa som håller exceptionell nivå och restaurangen till Årets viltkrog 2023. 

LÄS MER HITTA HIT!
Guöviksvägen 353, 374 96 Trensum
Två hjortar

FLICKORNA LUNDGREN

Välkommen till Flickorna Lundgren på Skäret – Sveriges äldsta och mest berömda trädgårdscafé. Det öppnade redan 1938 av sju systrar Lundgren i familjens sommartorp byggd 1732. Här serveras än idag alla  klassiska kakor, bullar och bakelser som varje dag levererades av systrarna genom åren. Jordgubbssaften och kaffet i kopparpanna ändrar vi heller aldrig på. I år finns även smörrebröd och annat gott i matväg. 

LÄS MER HITTA HIT!
Skäretvägen 19, Skäret
Kaffebord med kakor

GULLMARSSTRAND HOTELL

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro. Vårt kök- och restaurangteam arbetar tillsammans för att skapa unika smakkombinationer, inspirerade av västkustens säsonger.

LÄS MER HITTA HIT!
Strandvägen 2–14, 451 78 Fiskebäckskil
Stege ner i pool vid havet

HALLONGÅRDEN

Våra hallon är hjärtat i gårdens verksamhet och har så varit från första början. Utifrån dem har Hallongården utvecklats till ett landsbygdsföretag som välkomnar runt 40 000 besökare om året. Vi odlar och säljer både färska och frysta hallon men vi förädlar också våra bär. Upptäck vårt mathantverkssortiment som görs i små satser på traditionellt vis för att bevara smak och skapa förstklassiga produkter. 

LÄS MER HITTA HIT!
Bodarpsvägen 144, 231 94 Trelleborg
Bricka med kakor, kaffe och dricka

KAFFETUPPEN

I Närheten av Köpingsvik på Öland hittar vi populära kaffetuppen, ett populärt cafe i retrostil som håller med eget bageri. Här finns gott om plats , för gäster i trädgården och gott om parkeringsplatser gör denna lilla pärla lätt tillgänglig för en avkoppling i svunnen tid.

LÄS MER HITTA HIT!
Kolstad Kyrkgata 49, 387 51 Köpingsvik
Kaffetuppen

KNEIPPBYN

Kneippbyn har genom åren växt till att bli Gotlands största resort med boendeformer i de flesta stilar och prisklasser. Med temaparkerna Sommar- och vattenland har barnen aldrig tråkigt. Dessutom ingår alltid morgon- och kvällsbad för boendegäster. Upptäck en unik plats skapad med hjärtat.

LÄS MER HITTA HIT!
Kneippbyn, 15, 622 61 Visby
Kneippbyn camping

KRAPPERUPS KAFFESTUGA

Varmt välkomna till Krapperups Café & Slottsbod. Vår kaffestuga finns på Krapperups stallplan i genuin 1800-talsmiljö. Vi serverar goda hembakade kakor med härliga tillbehör och en meny med goda maträtter. Du kan välja att sitta inne i vår kaffestuga, ute på gårdsplanen eller i den lummiga parken under den gigantiska, äkta kastanjen.

Onsdag - Fredag - 10:00 - 16:00
Lördag - Söndag - 10:00 - 17:00
LÄS MER HITTA HIT!
Krapperupsvägen 413, 263 76 Nyhamnsläge
Tårta med bäroch frukt

MAJSTRE CAFÉ

Välkommen till Majstre Café, ett smått legendariskt ställe där du kan stanna till för en go-fika inne i det mysiga caféet eller utomhus, under Hoburgens blå himmel. Här serveras Zoégas finaste kaffe, Mollbergs blandning. Njut också av öns kanske godaste saffranspannkaka. Serveras traditionsenligt med vispad grädde och salmbärssylt.

LÄS MER HITTA HIT!
Sundre Majstre 190, 623 30 Burgsvik
Kaffe och kaka

MARSTRANDS HAVSHOTELL

Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Vi stoltserar med en magnifik utsikt över hamnen och Marstrandsön. Vår veranda bjuder in till frukost, lunch och middag och är en perfekt plats att avnjuta vår populära räksmörgås och samtidigt se solnedgången. Vi bjuder på genuin bohuslänks livskvalitet både i matformat som upplevelseformat.

LÄS MER HITTA HIT!
Varvskajen 2, 442 66, Marstrand
marstrand hotell

PARKEN CAFÉ

Parken Café Bar & Bistro öppnade 2013 i den nybyggda paviljongen i Hoglands Park i Karlskrona. Här serveras kaffe från Zoégas och fika från morgon till kväll, lunchbuffé alla vardagar samt en bred à la carte eftermiddagar, kvällar och helger. Vårt mål är att att vem som helst ska känna sig välkommen till oss, Parken är menat som en plats för alla. 

Måndag – Torsdag - 11:00 - 22:00
Fredag - 11:00 - Sent
Lördag - 12:00 - Sent
Söndag - Stängt
LÄS MER HITTA HIT!
Parkgatan 2, Karlskrona
Parken Café

RESTAURANG BROMAN & SON

Restaurang Broman & Son ligger strax norr om det pittoreska fiskeläget i Gnisvärd i ena änden av Tofta strand. Här serverar familjen Broman god mat tillagad med kärlek och på i huvudsak närodlade och närproducerade råvaror. Restaurangen ligger ett stenkast från strandkanten och solnedgångarna är magiska!  

Fredag - 18.00-21.00
Lördag - 12:00 -15:00
Söndag - 12:00 - 15:00
LÄS MER HITTA HIT!
Gnisvärdsvägen 110, 62265 Gotlands Tofta
Tre servitriser från Resturang broman och son

STRANDTERASSEN GRÄNNA

Strandterrassen är vackert beläget i Gränna Hamn med utsikt över Vättern. Hos oss får du snabb service av glad och trevlig personal! Slå er ner under trädens skugga och njut av utsikt och god mat. Vår fantastiska uteservering har plats för ca 150 gäster och inomhus finns plats för ca 50 gäster. Under högsäsong serverar vi frukostbuffé mellan kl 8-10.

LÄS MER HITTA HIT!
Amiralsvägen 55, Hamnen Gränna
Tårtor, räkmackor och sallader

TABERGSTOPPEN

Söder om Jönköping, Taberg finner vi Tabergstoppen, som med sin placering bjuder in till en fantastisk utsikt över landskapet. Här fikar du på höga höjder och kan passa på att spela lite minigolf på deras fina bana i anslutning till cafeet och restaurangen. 
Här serveras lunch , helgmiddagar och trevlig fika !  

Måndag - Fredag - 11:00 - 20:00
Lördag - Söndag - 10:00 - 20:00
LÄS MER HITTA HIT!
Tabergs Topp 1, 562 40 Taberg
Tabergstoppen

TANT RUT CAFÉ OCH BISTRO

I hjärtat av Kungälv, precis utanför Kongahällacenter ligger Tant Rut Café och Bistro. Steget in i denna charmiga oas är som att kliva in i en annan tid, där doften av nybakade bullar och nymalet kaffe välkomnar dig redan vid dörren. Upplev smakerna av äkthet och omtanke, och låt dig svepas bort på en resa tillbaka till det enkla och genuina.

Måndag - Torsdag - 08:00 - 20:00
Fredag - 08:00 - 22:00
Lördag - Söndag - 10:00 - 18:00
LÄS MER HITTA HIT!
Älvebacken 10, 442 47 Kungälv
tårtbitar

TOSSELILLA

Tosselilla är ett härligt sommarland beläget i skön natur mitt på Österlen och erbjuder en bred variation på aktiviteter och upplevelser. Upptäck bla. Vattenlandet, tivolilandet och alla djuren. Ett hett tips är också Skogskiosken där du kan njuta en god våffla till en kopp Zoégas kaffe.

LÄS MER HITTA HIT!
Svampakorset, 273 97 Tomelilla
Vattenrutchkanor

VANN SPA HOTELL & KONFERENS

VANN Spa Hotell & Konferens ligger vackert beläget mitt i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden i Bohuslän. Låt dig hänföras av 1000 kvm spa, den friska luften och de vida energigivande vyerna med branta klippor, flacka strandpartier, tät granskog och betesängar som omfamnar denna magiska destination. 

LÄS MER HITTA HIT!
Lingådde Lingatan, 454 80 Brastad
Vann Spa Pool

ÖIJARED RESORT

Öijared Resort ligger på en vacker halvö med närhet till sjöarna Mjörn och Sävelången. Upptäck vackra vandringsleder, cykelvägar, stigar och skog. Öijared Resort är Sveriges största golfanläggning med tre 18 håls banor och en 9 håls korthålsbana. Från köket finns ofta härfångat vilt på menyn. Välkommen att uppleva fantastiska middagar och smarriga våfflor till kaffet! 

LÄS MER HITTA HIT!
Öijaredsvägen 59, Floda
Två tallrikar med mat

Svealand

CAFÉ AKTERSNURRAN NYKÖPING

Café Aktersnurran i Nyköpings hamn. Mitt i hjärtat av sommarpulsen i Nyköping. Öppet under sommarhalvåret, april-september. Ett glasscafé med eget konditori som vi hållit igång sedan 1992. Här bakas allt på plats och vi gräddar våra egna våffelstrutar till glassen. Zoegas har vi självklart - Zoegas Mollbergs Blandning.

LÄS MER HITTA HIT!
Östra Skeppsbron 7, 611 35 Nyköping
Glass i strut

CAFÉ KRANS

Stockholm är Skandinaviens huvudstad och alla passerar förr eller senare Västerlånggatan i Gamla Stan. Café Krans har en lång historia och miljön känns för många som deras egna vardagsrum. Varför de internationella gästerna kommer till Cafe Krans är den hemtrevliga miljön i kombination med hembakade kanelbullar och gott kaffe. Här får du njuta av Zoégas Espresso Bellezza, som ren espresso, americano eller cappuccino - här finns en favorit för alla.

HITTA HIT!
Västerlånggatan 26, 111 27 Stockholm
Café Krans

KAFÉ KÄLLTORP, MOUNTAINBIKESKOLAN

Välkommen till Mountainbikeskolan, Kafé Källtorp! Verksamheten har fokus på cykling, trädgård och god mat. Här finner du ett ett trädgårdskafé inhyst i ett grönskande orangeri med  odlingar och köksträdgård. På gården finns även en bikepark, och lekstuga för barnen. 

Fredag - Söndag - 10:30 - 17:00
LÄS MER HITTA HIT!
Ältavägen 105, 131 33 Nacka
Mat

OLARSGÅRDEN HOTELL & RESTAURANG

Här kan du hämta kraft inför morgondagens aktiviteter i naturen, njuta av god mat i restaurangen eller slappna av i det gemensamma “vardagsrummet” framför den sprakande brasan med magisk utsikt. Olarsgården Hotell & Restaurang ligger i Lindvallen, Sälen och har välkomnat gäster sedan år 1946. Hotellet har öppet året runt, så här kan du njuta såväl av skidåkning vintertid, som vacker natur på fjället sommartid.

LÄS MER HITTA HIT!
Olarsvägen 21, Box 6, 780 67 Sälen
Våffla och kaffe

SJÖFOLK


Restaurang Sjöfolk erbjuder den självklara samlingsplatsen mitt i stan. Slå dig ner på vår mysiga piazza eller häng med vänner och familj uppe på terrassen där ni ser ut över takåsarna. Vår meny följer årstiderna och ibland bara hjärtat. I Café Å serveras bland annat bakad potatis och olika sallader samt grillade mackor. 

Måndag - Torsdag - 11:00 - 21:00
Fredag - 11:00 - 22:00
Lördag - 12:00 - 22:00
LÄS MER HITTA HIT!
Torggatan 6, Mariehamn
Tallrik med mat, logga Sjöfolk

Norrland

ERIKSGÅRDENS FJÄLLHOTELL

Eriksgårdens Fjällhotell är ett genuint och familjärt hotell i Funäsdalen, ett fjällparadis året om. Skäm bort dig med vällagad mat på noggrant utvalda produkter, slappna av i hotellets mysiga lobby eller njut i den fina spa-avdelningen. Best Ski Boutique Hotel 2020, 2021, 2022, 2023.

LÄS MER HITTA HIT!
Vintergatan 3, 846 72 Funäsdalen
Eriksgårdens fjällhotell

NYA KONDITORIET

Mitt i Umeå , direkt intill Rådhustorget hittar vi NYA Konditoriet , ett konditori som sedan 1927 med nyfikenhet och stor känsla för hantverket i generationer förmedlat många goda stunder med kaffe och bakverk. 

Måndag - Lördag - 08:30 - 18:00
Söndag - 12:00 - 17:00
LÄS MER HITTA HIT!
Kungsgatan 57, 903 26 Umeå
Kaffe och bulle
ZOÉGAS PÅ ARBETSPLATS OCH SERVERING
VILL DU VETA MER?
KONTAKTA OSS HÄR