Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll

HÅLLBAR ÅTERVINNING

ZOÉGAS HÅLLBARHETSPROGRAM
Hållbar återvinning genomsyrar alla Zoégas åtaganden – det innebär att arbeta utifrån ett cirkulärt flöde, istället för ett linjärt flöde. Allt som tas fram och används ska vara återvinningsbart, istället för att i slutändan bli avfall. Nestlé och Zoégas har som globalt mål att alla förpackningar ska vara 100% återvinningsbara eller återanvändbara senast 2025.

ZOÉGAS STÖDER UNIK ÅTERVINNINGSCENTRAL

Zoégas och Nestlé stöder vår svenska återvinningspartner TMR genom att investera i byggandet av en ny återvinningscentral för flexibla plastförpackningar. Detta kommer att förbättra plaståtervinningsgraden i hela Sverige och inte bara för Zoégas.
”Vår vision är att inga förpackningar, där plasten utgör en stor del, hamnar på deponi eller som skräp. För att nå dit krävs samverkan mellan flera aktörer och den här satsningen är en viktig del i vårt arbete mot en cirkulär verksamhet”

Cathrine Suter Ossborn, Nordisk Kommunikationsdirektör.
kaffepaket återvinns

ZOÉGAS ARBETAR FÖR ATT ALLT SKA VARA ÅTERVINNINGSBART ELLER ÅTERANVÄNDBART

I hela kedjan från böna till kopp, arbetar Zoégas för att minska avfall. I arbetet ingår även muggar för takeaway där vi arbetar för att använda flergångsmuggar före engångsmuggar.
Zoegas takeaway kopp och termos

”PANTA” DIN ZOÉGASFÖRPACKNING OCH SAMLA POÄNG

Ladda ner Bower-appen, scanna streckkoden på din Zoégasförpackning och källsortera. Du samlar då poäng direkt i appen som kan bytas mot värdecheckar eller skänkas till välgörenhet.
person skannar kaffepaket med mobil