Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
PROFESSIONAL

ZOÉGAS PÅ ARBETSPLATS OCH SERVERING

Zoégas Professional är vårt sortiment optimerat för kaffeservering utanför hemmet; på café, restaurang, hotell eller för er som vill ha riktigt smakfullt kaffe på jobbet. Alltså, samma fantastiska smak, i format för större volymer.
LÄS MER HÄR
I sortimentet finns såklart våra klassiker Mollbergs Blandning och Skånerost. Resten av sortimentet är unika blandningar och espresso som inte går att hitta i livsmedelsbutiken. Zoégas Professional tillhandahålls av vårt gäng på Nestlé Professional, som arbetar med kaffe utanför hemmet. Nestlé Professional är ett team av certifierade baristor som alla har som mål att alla ska få smakfulla koppar Zoégas, även utanför hemmet.

TILL BARISTOR, FRÅN BARISTOR

Nestlé Professional är ingen ordinär kaffeleverantör. Här finns en gedigen kunskap och erfarenhet både inom branschen i stort och en stor passion för kaffe. Du får de senaste trenderna inom kaffevärlden, tips och råd om maskiner och råvaror, samtidigt som vi säkerställer att du kan tillhandahålla den smakfullaste kaffeserveringen. Målet är att dina gäster får en perfekt upplevelse samtidigt som du maximerar din kaffeförsäljning
KONTAKTA OSS
två personner dricke kaffe vid ett bord