Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Om oss

ZOÉGAS Professional

ZOÉGAS Professional är vårt sortiment optimerat för kaffeservering utanför hemmet; på café, restaurang, hotell eller för er som vill ha riktigt smakfullt kaffe på jobbet. Alltså, samma fantastiska smak, i format för större volymer. I sortimentet finns såklart våra klassiker Mollbergs Blandning och Skånerost. Resten av sortimentet är unika blandningar och espresso som inte går att hitta i livsmedelsbutiken.

ZOÉGAS Professional tillhandahålls av vårt gäng på Nestlé Professional, som arbetar med kaffe utanför hemmet. Nestlé Professional är ett team av certifierade baristor som alla har som mål att alla ska få smakfulla koppar ZOÉGAS, även utanför hemmet. Registrera dig via formuläret nedan, så hittar vi den perfekta kaffelösningen för just dig.

Registrera dig

ZOÉGAS kaffe på jobbet
Dricker du ZOÉGAS hemma och vill säkerställa lika smakfulla kaffestunder på jobbet? Du är inte ensam!
Hos oss kan ni få allt från en enkel bryggare med en kaffeblandning, till en ZOÉGAS Coffee corner som lyfter fikastunden. Här kan du läsa mer om ZOÉGAS på jobbet.

Z prof kaffe på jobbet

ZOÉGAS till café, hotell eller restaurang
ZOÉGAS Professional bryggkaffen och espresso finns i en stor variation, vilket möjliggör för er att hitta just den eller de smakprofiler som passar er verksamhet. Hos oss hittar ni även Roastelier by ZOÉGAS, ett koncept med en kafferost som tillåter er att bli ett eget rosteri och rosta ert kaffe på plats framför era gäster. Utöver själva kaffet, har vi ett dedikerat team av baristor som hjälper er hitta rätt utrustning och ser till att er personal får en professionell baristautbildning. Här kan du läsa mer om ZOÉGAS för er kaffeservering.

Z prof café