Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
OM OSS

FÖR ETT SMAKFULLT LIV

Gott kaffe är vårt hantverk och passion. Som ledare och experter inom mörkrost utvecklar vi ständigt nya mörkrostblandningar med spännande ursprung, för att inspirera dig till att utforska just din goda smak.

ETT SMAKFULLT LIV SEDAN 1886

Zoégas grundades av Carlos och Maria Zoéga, 1886 i Helsingborg. Kärleken och passionen för riktigt gott kaffe har levt vidare sedan dess, och har varit grunden för Zoégas framgång.
LÄS MER
tre kopparkaffe

PREMIUM KAFFEBÖNOR

Östafrika har en av de bästa kaffekvaliteterna i världen och är ett signum i Zoégas kaffe. Särskilt bönor från Kenya bidrar med en bärig smakprofil. Alla bönor kommer noga utvalda och välrenommerade odlingsområden och komponeras samman till balanserad karaktäristiska kaffeblandningar.
LÄS MER
råa kaffebönor

PASSION FÖR MÖRKROST

Endast kaffebönor av hög kvalitet tål att mörkrostas, samtidigt som mörkrostningen ger en fylligare smakprofil. Fylligheten och den stora smaken är livsnerven
i Zoégas sortiment. Bönorna rostas med precision och passion av erfarna entusiaster för att få ut bästa möjliga smak ur varje böna.
LÄS MER
kafferostare

FYLLIGT KAFFE MED STOR SMAK

Zoégas har ett brett sortiment av karaktäristiska smakrika kaffeblandningar. Sortimentet sträcker sig från mellanrost till extra mörkrost och espresso. Kaffeblandningarnas personligheter möter de svenska smakpreferenserna och bjuder på smakvariation för alla tillfällen och för att matcha bakverk, desserter och tilltugg.
VÅRT KAFFE
en svart kopp kaffe

HÅLLBART KAFFE NU OCH I FRAMTIDEN

Alla Zoégas kaffeblandningar är certifierade. Genom att välja Zoégas, är du med och bidrar till Zoégas arbete för en hållbar kaffeutveckling, nu och i framtiden.
Zoégas hållbarhetsprogram Coffee by Women har bidragit till utbildningen av mer än 50 000 kaffebönder i hållbar kaffodling. Fokus har varit att inkludera minst 30% kvinnor, vilket stärker både jämlikhet och samhälle.
COFFEE BY WOMEN
kvinnor på väg upp för en backe