Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
MELLANROST

SKAPADE FÖR DEN SVENSKA SMAKEN

Smakpreferenserna för kaffe skiljer sig beroende på vilken del av Sverige man bor i. Därför har Zoégas serie med Mellanrost tagits fram för att möta de regionala smakskillnaderna i landet. Oavsett om du lever en hektisk vardag i storstaden eller i en lugn tillvaro på landet, så lyfter Mellanrost kaffeupplevelsen i de vardagliga fikastunderna.

HEJA FIKAT

Zoégas tre mellanrost är balanserade och aromatiska kaffeblandningar på 100% Arabica-bönor. De smakar precis som en god mellanrost ska smaka, men bjuder även på den djupa smakfullheten som är så typiskt för Zoégas kaffe. Tillsammans hyllar vi det svenska fikat, vilket är något unikt och ligger oss mycket varmt om hjärtat.
Bild på fika stund

ZOÉGAS MELLANROST VÄSTKUST

Inspirationen till kaffet och förpackningen kommer från västkustens fiskebyar. Smaken är speciellt utvecklad utifrån smaktester med västkustbor där resultatet vann över konkurrenterna i både smak och arom. Men det är inte endast kaffedrickare som bor på västkusten som tycker om blandningen. Den mjuka och friska karaktären bjuder kaffeälskare i hela Sverige på behaglig njutning och en förnimmelse till västkustens saltstänkta stränder och klippiga övärld.
LÄS MER

ZOÉGAS MELLANROST FIKASTUND

Både designen och smaken hedrar vår klassiska svenska fikastund. Den mjuka och lena karaktären passar perfekt för alla fikatillfällen och tillsammans med både kanelsnäckorna och småkakorna. Smaktester från norr till söder har bevisat att Fikastund möter svenskarnas längtan efter en finstämd smakupplevelse med syrliga och behagliga toner, vare sig det är i den grönskande bersån eller framför TV:n till fredagsmyset.
LÄS MER

ZOÉGAS MELLANROST STOCKHOLM

Kaffeblandningen och förpackningsdesignen är inspirerad av huvudstaden och storstadslivet. Zoégas Mellanrost Stockholm är ett aromatiskt och mjukt kaffe med en speciellt utvald komposition av bönor från olika delar av världen. Den livliga syrligheten tillsammans med den välbalanserade eftersmaken skapar en spännande smakresa och som möter en mer mobil livsstil. Stockholm passar take-away-muggen likväl som koppen vid halv-tre-fikan tillsammans med vänner, ja alla kaffestunder som kan uppstå i Sveriges huvudstad.
LÄS MER