Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll

ZOÉGAS-KAPSLAR

TILL DIN NESPRESSO-MASKIN
Ta din kaffeupplevelse till nya höjder med Zoégas finaste kaffebönor, rostade med kärlek och komponerade unikt för Nespresso-maskin. Njut av tre kaffeblandningar med exceptionellt aromatisk doft, fyllig karaktär och lång ljuvlig eftersmak.
Zoégas Originale nespresso
ESPRESSO

ORIGINALE

KÄRV & KRAFTFULL
En klassisk kraftfull espresso med toner av hasselnöt och mörk choklad
LÄS MER
Zoégas espresso elegante
ESPRESSO

ELEGANTE

FRUKTIG & FRISK
En modern och aromatisk espresso med karakteristisk fruktighet och bäriga toner.
LÄS MER
Zoégas Buongiorno nespresso
LUNGO

BUONGIORNO

LEN & BALANSERAD
En klassisk mild balanserad lungo med toner av mjölkchoklad och sötlakrits.
LÄS MER

VÅRA KAPSLAR

Vi använder aluminium för våra kapslar eftersom det är ett av de bästa materialen för att bibehålla kaffets höga kvalitet och smak. Aluminium är därtill oändligt återvinningsbart. Dessutom består 80% av aluminiumet i våra kapslar av återvunnet material.

Hjälp att återvinna, det är enkelt!
Kapslarna sorteras som metallförpackning och kartongen som pappförpackning.
Recycle kapslar

KÄNSLA

Redan när Carlos och Maria grundade Zoégas 1886, var drivkraften en passion för ett fylligare och smakrikare mörkrostat kaffe. Deras kärlek för kaffekunskap, hantverk och passion fördes vidare i familjen och Marias son Rudolf uttryckte senare:

"Att komponera en kaffeblandning kan i någon mån liknas vid att komponera musik. Det måste vara harmoni för att kompositionen ska bli bra."
Kvinna njuter av en kopp zoégas by nespresso

PASSION

Än idag lever kärleken för kaffekunskap, hantverk och passion kvar i Helsingborg. Hängivna entusiaster drivs av att skapa riktigt smakrikt kaffe med en minnesvärd eftersmak. För en kopp kaffe kan vara så mycket mer än bara en kopp kaffe. Det är kicken som väcker livsandarna på morgonen, pricken över i:et efter en god måltid, en stund för avkoppling, och en belöning som tar fram det lilla extra inom dig.
Kvinna med cello och en kopp kaffe

SMAK

Med Zoégas kapslar från Nespresso får du uppleva en utsökt del ur Zoégas fantastiska smakvärld. Varje kapsel innehåller noggrant utvalda ursprungsbönor som komponerats för att bjuda på en överlägset balanserad smak. Njut dem som en ren espresso och lungo, eller använd dem som en bas i mjölkbaserade kaffespecialiteter som cappuccino och caffè latte.
En man njuter av en kopp kaffe

HÖR AV DIG!

Har du frågor gällande Zoégas by Nespresso kan du kontakta oss på

TEL: 020-10 93 80
E-MAIL
zoégas by nespresso kapslar med maskin