Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
VÅRT KAFFE

ZOÉGAS SORTIMENT

Zoégas har ett brett kaffesortiment med allt från ljusrostat till mörkrost, från finmald espresso, till grovmald presskaffe och hela bönor. Dessutom finns flera Zoégas i kapsel till både Nescafé Dolce Gusto och Nespresso-maskin. Från mitten av 2023 rullar nya designade förpackningar ut över hela landet. Många lika, andra olika, men en sak är säker. Det är samma goda kaffe som tidigare i alla paket.
SE ALLA FÖRE OCH EFTER HÄR

BRYGGKAFFE

Zoégas bryggkaffe finns från mellanrost till extra mörkrost och passar dig som använder vanlig kaffebryggare, eller föredrar droppkaffe.
VÅRT BRYGGKAFFE
fyra paket kaffe

HELA BÖNOR

Zoégas hela bönor är nyckeln till en riktigt smakfull kopp kaffe. Genom att själv mala bönorna får du den omedelbara smakrikedomen som frigörs när de inkapslade aromerna släpps ut. Välj bland vårt breda sortiment från mellanrost till extra mörkrost.
VÅRA HELA BÖNOR
Två paket bönor

PRESSKAFFE

Zoégas Presso är en fyllig och smakrik kaffeblandning som är färdigmald för presskanna. Inget kommer mellan kaffet och vattnet i en presskanna, vilket ger en ren och ljuvlig kaffesmak.
VÅRT PRESSKAFFE
Presskaffe och en Zoégas kopp

ESPRESSO

Espresso är hjärtat i kaffe. Under kraftigt tryck pressas vattnet genom de finmalda bönorna och de allra djupaste smakerna och aromerna koncentreras i 3 cl ädel dryck. Zoégas har tre espresso finns i hela bönor, medan Della Casa även finns färdigmalt. De har alla olika karaktär och smak för att passa olika tillfällen, med och utan mjölk.
VÅR ESPRESSO
tre paket espresso

KAPSLAR

Zoégas finns både för Nescafé Dolce Gusto maskin och för Nespresso-maskin. Kapslarna erbjuder ett enkelt och smidigt sätt att njuta av Zoégas fylliga smakvärld.
VÅRA KAPSLAR
Bild på kaffekapslar och en maskin