Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
VÅRT KAFFE

BRYGGKAFFE

Zoégas bryggkaffe finns från mellanrost till extra mörkrost och passar dig som använder vanlig filterbryggare, gör droppkaffe (pour-over) eller den mer ovanliga aeropressen. Noga utvalda bönor rostas i Helsingborg och mals fint för att ge optimal genomrinning vid bryggning. Vakumförpackningen säkerställer att kaffet behåller alla smakämnen och aromer. För bäst hållbarhet rekommenderas att förvara kaffet i sin originalförpackning i kylen eller frysen.
HITTA DITT BRYGGKAFFE HÄR
FRÅN TRADITION TILL MODERN ENTUSIASM
Bryggkaffe, eller filterkaffe som det också kallas, är den vanligaste tillagningsmetoden för kaffe i Sverige och Zoégas har därför ett särskilt brett sortiment för att erbjuda kaffekaraktärer som passar alla. Zoégas bryggkaffe är uppdelade i produktgrupper som framhäver kaffets olika egenskaper.

SELECTED

Våra finaste kaffekompositioner innehåller noggrant utvalda bönor som odlats på hög höjd för att utveckla de djupaste smakerna. Blandningarna har rostats med precision och låter dig upptäcka de utsökta nyanser som riktigt kvalitetskaffe kan bjuda på. Upptäck en palett av smaker, från milda och blommiga toner till intensiva och kryddiga profiler.
6 paket kaffe

TRADITION

Våra klassiska blandningar som tar tillvara på den typiska Zoégas-karaktären. Blandningarna bär på ett anrikt arv och har en lång historia där de varit
kaffedrickares favoriter i decennier. Originalet Skånerost skapades redan 1918, till Hotell Horn i Malmö och är flaggskeppet i serien. Här kan du hitta de genuina kaffesmakerna som möter både traditionella och moderna kaffedrickares behov och preferenser, gott kaffe är vårt hantverk och passion.
5 paket kaffe

MELLANROST

Zoégas Mellanrost är skapade för den svenska smaken. Eftersom smakpreferenserna för kaffe skiljer sig åt beroende på vilken del av Sverige man bor i, så möter Zoégas Mellanrost de regionala skillnaderna för att erbjuda mjuka aromatiska blandningar från norr till söder. Våra balanserade och aromatiska mellanrostade kaffeblandningar med100% Arabicabönor smakar precis som en riktigt god mellanrost ska smaka.
tre paket kaffe

SELECTED ORGANIC

Upptäck det ultimata kaffet för finsmakare där ekologiska odlingsmetoder bidrar till att bevara kaffets naturliga smaker och kvaliteter, vilket resulterar i en autentisk och fyllig smakupplevelse. Både Hazienda och Estanzia är dubbelcertifierade ekologiska blandningar med 100% Fairtrade- och KRAV-certifierade bönor. Våra Selected Organic kaffen rostas på 100% högvuxna Arabicabönor för att få fram just de smaknyanser som skapar vår unika karaktär.
2 paket ekologiskt kaffe

FUNCTIONAL

För dig som vill njuta av Zoégas kaffe dygnet runt finns Zoégas Decaf Organic, som är ett färdigmalt och koffeinfritt kaffe. Tack vare en unik process, tar
vi bort koffeinet ur kaffebönorna, och bibehåller samtidigt smak och arom. Dessutom är det gjort på 100% certifierade Rainforest Alliance och ekologiskt certifierade Arabicabönor.
ett paket kaffe och en kopp