Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
VÅRT KAFFE

ZOÉGAS BY NESCAFÉ DOLCE GUSTO

Zoégas erbjuder 4 originalkapslar för Nescafé Dolce Gusto maskin. Med Nescafé Dolce Gusto maskin kan du på ett enkelt och smidigt sätt brygga en enda kopp Zoégas. Du bestämmer själv hur starkt eller svagt du vill ha kaffet och får alltid fräscht nybryggt kaffe. Dessutom kan du njuta av både espresso och cappuccino med Zoégas karaktäristiska smak.
4 ZOÉGAS OCH MER ÄN 30 ANDRA GODA DRYCKER

ZOÉGAS MOLLBERGS

Zoégas äldsta och finaste blandning som togs fram till Hotell Mollberg i Helsingborg år 1903, är lika utsökt nu som då. Njut av en mustig och elegant kopp med toner av svart vinbär och smörkola.
Bild på Zoégas Mollbergs blandning

ZOÉGAS MORGONSTUND

Starta dagen med en kraftfull och mörkrostad kopp med fruktiga och kryddiga toner, toppat med en silkeslen crema. Zoégas Morgonstund är komponerad
för att bjuda på den perfekta morgonkoppen.
Zoégas morgonstund

ZOÉGAS ESPRESSO

Zoégas Espresso för Nescafé Dolce Gusto är en klassisk mörkrostad espresso med lätt krävhet och ljuvlig intensitet. Upplev kryddiga toner och nyanser av hasselnöt och lakrits. Kompositionen innehåller försklassiga Arabicabönor från Etiopien och Colombia, tillsammans med Robustabönor från Vietnam.
Zoégas Espresso

ZOÉGAS CAPPUCCINO

Zoégas Cappuccino är en ljuvlig förening mellan kraftfull kärv espresso och fluffigt mjölkskum. Skäm bort dig själv med en denna lyxiga cappuccino när som helst på dagen. Toppa gärna med kanel och avnjut den långsamt.
Zoégas kapslar

ENKLARE ÄN NÅGONSIN MED NESCAFÉ DOLCE GUSTO

Nescafé Dolce Gusto är en kapselmaskin som ger dig både varma och kalla drycker superenkelt - placera kapseln och tryck på knappen! Välj bland Zoégas Espresso, Zoégas Cappuccino, Zoégas Mollbergs och Zoégas Morgonstund. Du bestämmer själv hur starkt eller svagt du vill ha kaffet och får alltid dina favoriter fräscha och nybryggda.

Stort urval av drycker
15 bar tryck levererar cafédrycker med kvalitet och stil.
Lätt och intuitiv att använda
Minimalt underhåll
Automatisk avstängning (5 min) sparar energi
Återvinningssystem för kapslar: terracycle.se

GÖR SÅ HÄR

1 Lägg i önskad kapsel
2 Tryck på knappen - maskinen stoppar automatiskt
Kvinna och en NDG maskin