Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
två händer som håller en espresso och en chokladboll

ZOÉGAS CHOKLADBOLLAR

Riktigt goda chokladbollar innehåller kaffe, och ännu bättre är det när de innehåller ditt favorit Zoégas bryggkaffe. Följ receptet för att skapa dina egna chokladbollar med överblivet kaffe och låt kaffets djupa toner föra dina smaklökar på en smakresa. Varje tugga av dessa läckra chokladbollar kommer att förena den intensiva smaken av choklad med kaffets rika och fylliga karaktär. Låt kaffets och chokladens harmoni förgylla dina smakupplevelser med en touch av ren njutning. 

 

Njut av dina hemmagjorda chokladbollar och låt kaffets och chokladens harmoni föra dig på en smakresa utöver det vanliga!

Du behöver

  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 1 dl strösocker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 3 dl havregryn
  • 3 msk starkt Zoégas kaffe, kallt
  • Smält mörk choklad
  • Kokos/pärlsocker

Gör så här

(15 chokladbollar)

 

Blanda ihop smör och socker.

Blanda i vaniljsocker, kakao, havregryn och kaffe.

Rulla till lagom stora bollar, rulla sedan i smält choklad och kokos eller pärlsocker.

Låt vila i kylskåp till de stelnat. 

Klart!