Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
Kokoslatte med Buongiorno-kapsel

ZOÉGAS KOKOSLATTE

Drömmer du om en tropisk smakupplevelse i form av en krämig och läcker kaffedryck? Upptäck nyheten Zoégas by Nespresso Lungo Buongiorno – med en len och balanserad karaktär. Tillsammans med kokosmjölk kan du göra en härlig kaffedrink som tar dina sinnen till tropikerna och bjuder på en len smak av kokos. Kraften i lungon balanserar upp den runda mjölken och bjuder på en sammetslen upplevelse. Med bara några få ingredienser kan du skapa denna läckra och uppfriskande dryck hemma på nolltid. 

Du behöver

  • 1 kapsel Zoégas by Nespresso Lungo Buongiorno
  • 1 burk/paket koksmjölk
  • 1 tsk farinsocker
  • 1 nypa kanel
  • Kokosflingor till garnering

Gör så här

(1 portion) 

 

Värm kokosmjölken på spisen eller i mikrovågsugnen tills den får en mjuk och flytande konsistens. Häll upp den uppvärmda kokosmjölken i en mjölkkanna och rör sedan ner farinsocker och kanel. Värm och skumma mjölken med hjälp av din Nespresso-maskin. Tillred en kapsel Zoégas by Nespresso Lungo Buongiorno i en separat behållare.

 

När mjölken är klar, fyll ungefär 2/3 av ett glas med den varma och skummade kokosmjölken. Fyll sedan upp resten av glaset med Zoégas Lungo Buongiorno. För att ge drycken en extra touch av tropikerna kan du garnera den med kokosflingor. Nu kan du njuta av denna läckra och uppfriskande kaffedrink med en tropisk twist

Upplev spänningen och inspireras av våra fantastiska videor på vår YouTube-kanal! Prenumerera idag och ta del av våra senaste uppdateringar.