Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
Matcha coffee Zoégas Elegante-kapsel

ZOÉGAS MATCHA COFFEE

Vill du ta din kaffedrickande till en ny nivå av smak och hälsa? Då måste du prova vår Matcha Coffee - en perfekt kombination av matcha från Japans finaste tekultur och Zoégas by Nespresso Espresso Elegante som ger en tydlig smak av umami i ditt kaffe. Matcha är känt för sin karakteristiska gröna färg och unika smakprofil. Genom att använda matcha som en ingrediens i ditt kaffe får du inte bara en vacker grön färg utan också en mängd hälsofördelar. Genom att kombinera matcha med Zoégas by Nespresso Espresso Elegante får du en kaffedrink som inte bara smakar fantastiskt, utan också ger dig en extra dos av näring.

 

 

 

Du behöver

  • 1 kapsel Zoégas by Nespresso Espresso Elegante
  • 1,5 dl mjölk
  • 1 tsk matcha
  • 1 msk flytande honung
  • Sesamfrön till garnering
  • Matchapulver till garnering

Gör så här

(1 portion) 

 

Börja med att röra ner matchapulver i en kanna med mjölk. Matchapulvret kommer att ge en intensiv och hälsosam smak till mjölken, och det gröna färgen kommer att ge en vacker visuell effekt.

Skumma sedan matchamjölken i din Nespresso-maskin. Detta kommer att ge mjölken en len och krämig konsistens samtidigt som matchasmaken infunderas i mjölken. 

Häll nu honung i botten av ett glas.

Häll den skummade matchamjölken i glaset över honungen.

Nu är det dags att brygga en Zoégas by Nespresso Espresso Elegante direkt i glaset.

För att göra din Matcha coffee ännu mer lockande, garnera den med lite extra matchapulver och sesamfrön.

Nu är det dags att njuta av din Matcha Coffee! Ta en klunk och låt den intensiva smaken av matcha och Zoégas Espresso Elegante förena sig i en harmonisk och förtrollande kombination.