Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
För att hitta nya smakupplevelser reste vi bakåt i kaffehistorien. Till odlingar där kärleken till kaffe har burits genom generationer. Till gårdar i Etiopien där bönorna vuxit vilt och naturligt i tusentals år. Och till Kenya där vulkaniska jordar och stolta odlare skördar bönor av den finaste kvalité. Här hittade vi våra signaturbönor till våra nya blandningar. Bönor som blir till kaffe som blir till en upplevelse.
ZOÉGAS EXPERIENCE - BLEND WITH SIGNATUR BEANS FROM

ETHIOPIA

På hög höjd i Etiopens västra och sydvästra delar kan kaffet berätta historier. Här började allt och här har kaffe växt naturligt i tusentals år. En ursprungskälla till smaker som älskats av oräkneliga generationer. Bönor som blir till kaffe som blir till en upplevelse. En upplevelse skapad av ovanligt rik biologisk mångfald, där kaffet är en del av dynamiska odlingssystem med unika blandningar av träd, buskar och andra växter.
LÄS MER OM ETHIOPIA
cooking beans
ZOÉGAS EXPERIENCE - BLEND WITH SIGNATUR BEANS FROM

KENYA

Vi kan lära oss mycket av historien. När det gäller kaffe, lär man sig förr eller senare att Kenya alltid har varit synonymt med extremt hög kaffekvalitet. Många anser att den är oöverträffad i världen och det har sin förklaring.
LÄS MER OM KENYA
Kvinna som plockar bönor