Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll

EN NYHET FRÅN HISTORIEN. STORA SMAKER FRÅN KAFFETS URSPRUNG.

KÄRLEKEN TILL KAFFET

Det långa kaffearvet förs också vidare genom den typiska etiopiska kafferitualen. Här får kaffe ta tid. Bönorna hedras och hanteras med respekt. Varje moment i rostning, tillredning och servering utförs med stor noggrannhet. Ritualen är ett vanligt inslag i etiopiska hem och säger mycket om att kaffe är något mer än bara kaffe.
cooking beans

SMAKRESA GENOM ETIOPIEN

Etiopiskt kaffe är en upplevelseresa mellan olika områden med sina egna distinkta karaktärer – från behaglig kryddighet och bergamott från Sidamo till blommiga och fruktiga toner från Yirgacheffe kaffe. Den smakupplevelse som skapats med blandningen Experience: Blend with signature beans from Ethiopia, kännetecknas av citrus, behaglig kryddighet och inslag av bergamott.
Kvinna som häller kaffe

HÅLLBARHET

Historien, människorna, hantverket och miljön – allt som döljer sig bakom vår upplevelseblandning vill vi stötta både nu och i framtiden. Därför är den Rainforest Alliance certifierad. Rainforest Alliance främsta fokusområden är att bevara den biologiska mångfalden, främja social rättvisa och förbättra försörjningsmöjligheter och levnadsvillkor för människor. Zoégas allra största fokus är att främja småodlare för att öka utbudet av hållbart odlat kaffe för framtiden.