Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
NYHET!

TRE ESPRESSO

TRE ESPRESSO TRE KARAKTÄRER TRE VAL
Oavsett hur du väljer att njuta av din espresso, så är smakupplevelsen personlig. Öppna dina sinnen och prova dig fram. Känslan att uppleva 800 smaker koncentrerade i 3 cl är en utpräglad njutning.
LÄS MER
tre paket espressobönor

VÄLJ HELA BÖNOR FÖR MER SMAK

Med nymalda hela bönor får du ett kaffe med stark karaktär, precis som du vill ha det! Upptäck nyansskillnaderna, känn doften och få en större smakupplevelse. Med en kaffekvarn hemma kan du mala Zoégas hela bönor precis före tillagning och få ett riktigt gott kaffe, anpassat efter din bryggmetod.
Espressobönor
TRE ANLEDNINGAR
ATT VÄLJA ZOÉGAS
Kaffekopp
UTSÖKT SMAK
Gott kaffe är vårt hantverk och passion. Som ledare och experter inom mörkrost utvecklar vi ständigt nya mörkrostblandningar med spännande ursprung, för att inspirera dig till att utforska just din goda smak.
Kaffeböna
FINASTE BÖNORNA
Bakom varje detalj - från böna till den smakfulla ZOÉGAS-koppen finns ett gediget kaffehantverk skapat med passion och en stor dos kärlek. Oavsett vilken kaffekaraktär som passar din ZOÉGAS-stund kommer vi alltid att leverera kaffe av högsta kvalitet som är smakrikt med lång eftersmak.
Kaffeproduktion
OMTÄNKSAM PRODUKTION
För oss på Zoégas handlar det om en hållbarhet som inkluderar miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet genom hela kaffekedjan - från odlarnas villkor och arbete, till produktionen i Helsingborg.

VI BIDRAR TILL EN BÄTTRE FRAMTID FÖR KVINNLIGA ODLARE I ÖSTAFRIKA

LÄS MER

GÖR CHOKA MOKA OCH MÅNGA ANDRA LÄCKRA KAFFEDRINKAR MED ZOÉGAS

LÄS MER

HITTA NYA FAVORITER FRÅN ZOÉGAS

Oavsett vilken kaffekaraktär som passar din ZOÉGAS-stund kommer vi alltid att leverera kaffe av högsta kvalitet som är smakrikt med lång eftersmak. Upptäck våra olika kaffeblandningar och hitta nya favoriter.
UPPTÄCK HÄR
Facebook Instagram Youtube

#ZOEGAS