Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
NYHET!

TRE NYA ZOÉGAS TILL DIN NESPRESSO-MASKIN

UPPTÄCK KÄNSLA, PASSION OCH SMAK I EN KAPSEL
Äntligen kan alla kaffeälskare som äger en Nespresso originalmaskin avnjuta Zoégas kaffe. Ta din kaffeupplevelse till nya höjder med tre nya kvalitetsblandningar: två espresso och en lungo. Zoégas-kapslar från Nespresso säljs i vanliga livsmedelsbutiker. Håll utkik i din butik!
LÄS MER
Zoégas by Nespresso med maskin

NJUT AV ZOÉGAS DYGNET RUNT

KOFFEINFRI EKOLOGISK SMAKFULL MÖRKROST
Perfekt för alla som vill kunna njuta av en kopp kaffe på kvällen utan att tänka på att sömnen ska påverkas negativt eller av andra anledningar vill undvika koffein.
LÄS MER
Zoégas Decaf
Tre anledningar
Att välja Zoégas
Kaffekopp
UTSÖKT SMAK
Gott kaffe är vårt hantverk och passion. Som ledare och experter inom mörkrost utvecklar vi ständigt nya mörkrostblandningar med spännande ursprung, för att inspirera dig till att utforska just din goda smak.
Kaffeböna
FINASTE BÖNORNA
Bakom varje detalj - från böna till den smakfulla ZOÉGAS-koppen finns ett gediget kaffehantverk skapat med passion och en stor dos kärlek. Oavsett vilken kaffekaraktär som passar din ZOÉGAS-stund kommer vi alltid att leverera kaffe av högsta kvalitet som är smakrikt med lång eftersmak.
Kaffeproduktion
OMTÄNKSAM PRODUKTION
För oss på Zoégas handlar det om en hållbarhet som inkluderar miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet genom hela kaffekedjan - från odlarnas villkor och arbete, till produktionen i Helsingborg.

VI BIDRAR TILL EN BÄTTRE FRAMTID FÖR KVINNLIGA ODLARE I ÖSTAFRIKA

LÄS MER

GÖR DALGONA BRYGG OCH MÅNGA ANDRA LÄCKRA KAFFEDRINKAR MED ZOÉGAS

LÄS MER

HITTA NYA FAVORITER FRÅN ZOÉGAS

Oavsett vilken kaffekaraktär som passar din ZOÉGAS-stund kommer vi alltid att leverera kaffe av högsta kvalitet som är smakrikt med lång eftersmak. Upptäck våra olika kaffeblandningar och hitta nya favoriter.
UPPTÄCK HÄR
Facebook Instagram Youtube

#ZOEGAS