Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
Drinkglas med grapefruit på sidan

ZOÉGAS ESPRESSO FIZZ

Hur konstigt det än låter, är kombinationen av espresso, grapefrukt och kolsyrat vatten en oväntat uppfriskande och god smakupplevelse! Vår Espresso Fizz är en unik och spännande kaffedryck som kommer att överraska dina smaklökar och ge dig en ny dimension av smak och uppfriskning. Det kolsyrade vattnet ger en lätt och fräsch känsla och skapar en spännande textur i varje klunk. Grapefruktens syrliga och friska smak kompletterar perfekt kaffets intensitet och ger en balanserad och uppiggande smakupplevelse. Varje sipp kommer att vara en explosion av smaker och ge dig en uppfriskande och njutbar dryck som du sent kommer att glömma.

Du behöver

  • 1 dubbel Zoégas by Nespresso Espresso Originale
  • 1/2 Grapefrukt
  • Tonic vatten
  • Isbitar

Gör så här

(1 portion) 

 

Tillaga en dubbel Zoégas by Nespresso Espresso Originale och låt den svalna. Detta kommer att ge en stark och aromatisk bas för din Espresso Fizz.

För att tillreda espresson kan du använda antingen en traditionell espressomaskin eller en helautomatisk espressomaskin. Om du inte har tillgång till en espressomaskin kan du använda en mokabryggare för att få fram en liknande koncentrerad espressoliknande dryck.

Lägg några isbitar i ett cocktailglas för att hålla drycken sval och uppfriskande. Isen kommer också att ge en trevlig kylningseffekt till din Espresso Fizz.

Fyll upp ungefär hälften av glaset med iskallt kolsyrat tonic water. Det kolsyrade vattnet kommer att ge en uppfriskande bubblighet till din dryck och skapa en lätt och fräsch känsla.

Pressa saften från en halv grapefrukt direkt i glaset.

Nu är det dags att hälla försiktigt i den avsvalnade espresson i glaset. För att få en vacker skiktningseffekt kan du hälla espresson mot en sked vid vattenytan.

Nu är det dags att njuta av din uppfriskande Espresso Fizz!