Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
Zoégas choklad kaffe

ZOÉGAS CHOKLAD KAFFE

Koppla av och unna dig själv en stund av ren njutning med vår oemotståndliga choklaskaffe. Denna kaffedryck kombinerar den rika och krämiga smaken av choklad med den intensiva och fylliga smaken av Zoégas kaffe. Det är den perfekta drycken för dig som vill ha en härlig touch av choklad i ditt morgonkaffe eller som en lyxig eftermiddagsdryck. Oavsett om du vill ha en touch av choklad i ditt morgonkaffe eller om du vill skämma bort dig själv med en lyxig eftermiddagsdryck, är vårt choklaskaffe perfekt för dig. Varje klunk av vår choklaskaffe tar dig med på en smakresa där chokladens förföriska sötma möter kaffets djupa och aromatiska smak. Det är en kombination som kommer att förgylla dina smaklökar och ge dig en kaffedryck utöver det vanliga.

Du behöver

  • 1 kopp Zoégas bryggkaffe
  • 1 msk riven choklad
  • 1 dl skummad mjölk
  • Riven choklad till garnering

Gör så här

(1 portion) 

 

Börja med att riva choklad. Du kan använda din favoritchoklad, antingen mörk, mjölk eller vit, för att få den perfekta smaken till din chokladkaffe.

Lägg den rivna chokladen i botten av en kopp. Detta kommer att smälta och blanda sig med kaffet för att ge en rik och krämig chokladsmak till varje klunk.

Häll över nybryggt Zoégas kaffe i koppen med den rivna chokladen. Du kan använda ditt favoritkaffe från Zoégas.

Rör om med en sked för att se till att chokladen blandas väl med kaffet.

Häll över varm skummad mjölk i koppen för att ge en krämig och len konsistens till din chokladkaffe. Du kan använda en mjölkskummare eller värma mjölken och vispa den för hand.

Garnera din chokladkaffe med lite riven choklad på toppen. 

Nu är det dags att njuta av din oemotståndliga chokladkaffe! av och njut av den rika och krämiga smaken av choklad