Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
Zoégas Decaf
Pressrelease

Zoégas lanserar Decaf Organic – Njut av mörkrostat kaffe oavsett tillfälle

2022-08-08
Nu lanserar Zoégas ett koffeinfritt mörkrostat kaffe gjort på 100% Rainforest Alliance-certifierade och ekologiska Arabicabönor. En lätt och mild koffeinfri mörkrostblandning med friska toner och välbalanserad syra.

Vi svenskar älskar vårt kaffe och ligger vi i topp när det gäller kaffedrickande. Samtidigt finns det tillfällen då man av olika anledningar vill undvika koffein.

Zoégas Decaf Organic är ett nytt koffeinfritt kaffe framtaget för den medvetna konsumenten som vill njuta av en smakfull kopp kaffe oavsett tid och tillfälle. Perfekt för alla som vill kunna njuta av en kopp kaffe på kvällen utan att tänka på att sömnen ska påverkas negativt eller av andra anledningar vill undvika koffein.

  • Vi vill att alla ska kunna njuta av Zoégas kaffe hela dygnet. Därför är vi stolta att lansera ett koffeinfritt kaffe som dessutom är ekologiskt och möter våra höga krav på smak och kvalitet, säger Lisa Irell, portföljansvarig på Zoégas.                                                                                              

Zoégas Decaf Organic är ett smakfullt kaffe gjort på 100% Rainforest Alliance-certifierade och ekologiska Arabicabönor. Bönorna kommer från Central- och Latinamerika och bjuder på en lätt och mild smak med friska toner och välbalanserad syra.

Zoégas Decaf Organic finns i butik från vecka 33 i 325 grams förpackningar malet kaffe. Rekommenderat pris är 54,90 SEK.

Zoégas functional decaf

För mer information, produktprover eller bilder, kontakta:

Lisa Irell, portföljansvarig på Zoégas, email: lisa.irell@se.nestle.com tel: + 46 706 374 431

Mikael Lindgren, kommunikationschef på Nestlé, email: mikael.lindgren@se.nestle.com tel: +46 768 798 513