Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll
Två mazariner och en kopp kaffe

ZOÉGAS MAZARIN

Avnjut dina chokladtäckta mazariner tillsammans med en rykande färsk kopp Zoégas. 

Du behöver

  • Mördeg
  • Mazarinmassa
  • Kaffeglasyr
  • Kaffebönor eller choklad

Gör så här

Hitta ett recept på en bra mördeg, blanda alla ingredienserna så kort tid som möjligt för att inte mjölet ska bilda gluten och degen ska behålla sin frasighet. Låt mördegen vila någon timme i kyl.

 

Kavla ut mördegen ca 2 mm tunn och klä lämpliga formar, fyll dem sedan med en god mazarinmassa.

 

Baka mazarinerna i 180 grader tills de är fint gyllenbruna, låt sedan svalna.

 

Den här varianten har vi sedan toppat med kaffeglasyr (för recept på kaffeglasyr klicka här).

 

Dekorera med rostade kaffebönor eller choklad.