Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Hoppa till huvudinnehåll

FÖRBÄTTRA LÖNSAMHETEN I DIN KAFFESERVERING

Många aspekter påverkar hur mycket du i slutändan tjänar på kaffet du serverar i din verksamhet. Men visste du att du med små medel kan göra stor skillnad? Joakim Berg, Commercial Sales Manager på Nestlé Professional, har över 20 års erfarenhet i branschen, och delar några av sina bästa tips på hur ni enkelt kan förbättra ert kaffeerbjudande och stärka era marginaler.
TEMA 1

SÄSONGER

Det första temat vi lyfter är säsonger. Varför det är lönsamt att ta till vara på våra årstider och hur du på enkla sätt kan göra det.

Sammanfattning:
- Erbjud säsongsanpassade kampanjer som ser estetiskt tilltalande ut
- Grunda dina kampanjer i rådande trender
- Prissätt utifrån upplevt värde för gästen
- Kommunicera mera!

julkaffeservering

OM NESTLÉ PROFESSIONAL

Zoégas professionella sortiment, tillhandahålls av vårt gäng på Nestlé Professional, som arbetar med verksamheter som serverar kaffe utanför hemmet. Nestlé Professional är ett team av certifierade baristor som alla har som mål att alla ska få smakfulla koppar Zoégas, även utanför hemmet.
LÄS MER
dropp kaffe

FLER TIPS OCH NYA TEMAN?

Vill du få fler tips och råd kring hur du kan förbättra ditt kaffeerbjudande? Signa upp dig för våra kommande videos.
försäljning disk