Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zoégas lanserar förpackningar för stort skånerostbehov

               

Zoégas Skånerost är en originalblandning från 1918 som för skåningen är känt som ”den gröne”. En älskad favorit och Sveriges näst mest sålda bryggkaffe. I samband med 100 års firandet lanseras Skånerost i jubileumsförpackningar för att möta storkonsumenternas efterfrågan - 4,5kg respektive 10 kg.

Zoégas Skånerost är en klassisk smakrik komposition gjord av omsorgsfullt handplockade Arabicabönor från Östafrika och Brasilien, väl avvägt med högvuxna bönor från Latinamerika. Denna blandning har varit Skåningarnas favorit sedan 1918 och är idag en stor favorit för många kaffeälskare över hela Sverige.

I samband med Skånerost 100 års jubileum har man tagit fram unika förpackningsstorlekar som en flört till alla storkonsumenter.

-Vi har fått frågan länge från konsumenter gällande större förpackningsstorlekar och nu kände vi att det tidsmässigt passade bra att utöka produktlinjen med två storlekar, säger Hans Nilsson, Marknadschef Zoégas

-Det kan bli en utmaning för konsumenterna att få hem de större storlekarna från butiken, men vi är övertygade om att våra Skånerost-konsumenter tycker att det är värt det extra besväret, fortsätter Hans Nilsson.

De nya förpackningsstorlekarna kommer att finnas i butik från 1 april.

För mer information, vänligen kontakta:
Hans Nilsson
, Marknadschef Zoégas Nestlé Sverige AB
hans.nilsson@se.nestle.com
Mobil: 0702 – 48 80 60

Annelie Barkelund, Informationschef Nestlé Sverige AB 
annelie.barkelund@se.nestle.com
Mobil: 0727 - 03 23 86