Kaffekapslar

Kaffekapslar

Med kaffekapslar kan du snabbt och enkelt göra dig en kopp morgon- eller eftermiddagskaffe utan att behöva mäta upp kaffe eller använda kaffefilter. Upptäck ZOÉGAS smakrika och aromatiska kaffekapslar med många härliga varianter att välja mellan – vad sägs om Mollbergs Blandning, Skånerost, Intenzo eller kanske Fikastund? Dessa kaffekapslar kommer att ta med dig på en härlig smakresa.

Kaffet i våra kapslar är precis som våra andra kaffesorter gjort av 100 % finaste Arabicabönor, vilket ger dig en perfekt balans av mildhet, syrlighet och friskhet. Med ZOÉGAS kaffekapslar får du helt enkelt ett gott kaffe snabbt och med minimala förberedelser - perfekt för dig som ofta är på språng eller bara väldigt morgontrött innan du fått din första kopp.

Mollbergs Blandning - Mustig & elegant mörkrost

Vår äldsta och finaste blandning som togs fram åt Hotell Mollbergs i Helsingborg 1903. Kaffet får sin arom och långa eftersmak från en stor andel högvuxna Kenyabönor som blandats med bönor från Central- och Sydamerika. Mustig mörkrost med elegant smak och toner av svarta vinbär och smörkola. 100% Arabicabönor. Mollbergs Blandning ingår i vår Selected-kollektion.

Rostningsgrad

Fyllighet

Syrlighet

Skånerost! - Kraftig & smakrik mörkrost

Blandning av bönor från Östafrika och Brasilien, väl avvägt med högvuxna bönor från Centralamerika. Kärv mörkrost med behaglig fruktighet och toner av mörka bär. 100% Arabicabönor. Skånerost ingår i vår Z-kollektion.

Rostningsgrad

Fyllighet

Syrlighet

Fikastund - Aromatisk & balanserad mellanrost

Fikastund är ett mellanrostat kaffe med en mjuk ton och len eftersmak. Upptäck den finstämda balansen mellan fyllighet och syrlighet som ger en behaglig smakupplevelse och lagom mycket karaktär för att passa flera olika tillfällen. Häll upp en kopp riktigt gott kaffe och njut av stunden – för dig själv eller tillsammans med andra. 100% Arabicabönor. Fikastund ingår i vår Z-kollektion.

Rostningsgrad

Fyllighet

Syrlighet