VI ÄR ZOÉGAS

DAN, ROSTNINGSSPECIALIST

För att berätta mer om vår älskade mörkrost har vi gjort en djupdykning i ämnet med Dan Fredriksson, Rostningsspecialist på ZOÉGAS. Som rostningsspecialist krävs det att man nördar ner sig i varje enskild detalj i kaffehantverket för att lyfta fram exakt de smakämnen och aromer man önskar i rostningsprocessen. Därför är det inte helt överraskande att Dan beskriver sig själv som engagerad, driven och nördig. Utanför kafferosteriet svingar han gärna klubban i golf och dansar helst till 70- och 80-talsdisco. ”Jag kan mycket om musik men är totalt omusikalisk”. Dan njuter gärna av en smakfull kopp, hemmamalet bryggkaffe. Svart, utan mjölk – och naturligtvis mörkrost!

CAMILLA, RECEPTIONIST

Möt Camilla Johansson, vår sprudlande receptionist som är det första leendet man möter innanför portarna till vårt kafferosteri i Helsingborg. Bakom den färgglada personligheten döljer sig även en stor dos disiplin då Camilla har svart bälte i karate och utövat sporten i 10 år. Camilla lyssnar helst på hårdrock, tar gärna en sväng till gymmet och föredrar äventyr framför avkoppling.

Patrik, kvalitetsspecialist

Patrik beskriver sig själv som en lugn, noggrann och kvalitetsmedveten person, vilket är egenskaper som passar perfekt in i hans yrkesroll som kvalitetsspecialist på ZOÉGAS. När han inte kvalitetssäkrar hantverket bakom kaffet svänger han gärna på höfterna i en klassisk tiodans med dansstilar som exempelvis bugg, samba, tango, cha-cha och vals. 

Ercan, Factory controller

Ercan lyser upp när han får prata om sitt stora intresse – fotboll, som han utövar både på fotbollsplanen och gärna följer från soffan. Han lyssnar helst på turkisk hiphop och pop, njuter av att koppla av och tycker att fredagstacos och fika tillsammans med familjen är en viktig tradition som han gärna inte rubbar på.